Nova marca i projecte educatiu internacional pel Col·legi del Pirineu: Inversió i internacionalització per posicionar-se com el primer col·legi andorrà

Ahir 19 d’abril, a la reunió amb els pares, vam ser coneixedors de la gran notícia: El conegut fins ara com a Col·legi del Pirineu obre una nova etapa com Agora International School Andorra, sota el paraigua del prestigiós grup educatiu NACE Schools. El col·legi redefineix el seu projecte educatiu, amb una clara orientació internacional, amb un ambiciós projecte lingüístic i l’objectiu de seguir la línia dels altres centres líders del grup, com Agora Sant Cugat, el millor col·legi privat de Barcelona.

Un gran grup

NACE Schools és un grup educatiu amb una sòlida trajectòria internacional, i compta amb més de 30 col·legis en 6 països diferents: Espanya, França, Regne Unit, Itàlia, Índia i des d’avui, també Andorra.

Nou projecte

El Col·legi del Pirineu no canviarà únicament el nom; el nou Agora International Andorra implementarà en els pròxims anys el prestigiós programa de Batxillerat Internacional, des de primària (PYP, Primary Years Programme, secundària (MYP Middel Years Programme) i acabant al batxillerat (Diploma Programme). A més, s’està realitzant una important inversió en tecnologia i instal·lacions, amb l’aula virtual com a teló de fons, així com formació especifica pel professorat i la integració del programa “Everyone can Code” d’Apple.

A més a més, a partir del curs vinent els alumnes de l’Agora International Andorra tindran la possibilitat d’obtenir el Diploma Dual Americà Espanyol, que dota d’una doble titulació: el Batxillerat a Espanya i l’American High School Diploma, que permet als alumnes l’accés a les universitats americanes, emfatitza la immersió de l’anglès, la capacitació tecnològica i el desenvolupament personal de l’alumne.

Idiomes

El projecte lingüístic està marcat per una forta internacionalització: l’anglès, el castellà i el francès són les llengües vehiculars, reforçades amb el català durant tot el període, en una immersió lingüística que es realitza des d’infantil fins a batxillerat.

Un repte en el qual els pares, els professors, els alumnes i els professionals del centre assumeixen amb molta il·lusió i ganes, amb el clar objectiu de convertir-se en el referent dintre del Principat d’Andorra.

20 / 04 / 18