Innovació tecnològica

Al món d’avui, un coneixement sòlid de la tecnologia és essencial perquè els nostres estudiants tinguin èxit en les seves carreres professionals i el seu aprenentatge és una part important de la vida escolar. La tecnologia ofereix nombrosos beneficis com a eina educativa, activitats com la programació aporten als estudiants àmplies oportunitats per a la resolució de problemes i en potencien el pensament crític i la creativitat. Les noves tecnologies són un vehicle excel·lent perquè els estudiants desenvolupin la seva capacitat d’aprenentatge i ens aporten una gran quantitat de recursos d’ensenyament, per aquestes raons, creiem en l’ús apropiat de la tecnologia a la nostra escola.

Projecte Gavea

GAVEA (Gestió de l’Aula Virtual per a l’Excel·lència Acadèmica) és un projecte dissenyat per Globeducate amb el qual l’ús de tauletes, pissarres digitals i altres materials interactius afegeixen un element de motivació a les activitats de l’aula. Emprades de la manera adequada, aquestes tecnologies poden millorar i enriquir l’experiència d’aprenentatge, ajudar al desenvolupament cognitiu, fomentar l’aprenentatge cooperatiu i individual i ajudar els estudiants a adquirir les habilitats digitals que necessitaran en el futur.

agora-international-school-andorra_innovacion-tecnologica_proyecto-gavea_2

Informàtica

La informàtica s’ensenya en totes les etapes, des de Preescolar fins a Secundària. Als estudiants d’Agora Andorra International Schoolse’ls ensenyen destreses de programació (coding) i aprenen com es desenvolupen els programes i les aplicacions comunes del dia a dia. La programació obre la ment a les infinites possibilitats de la tecnologia al món en general i ajuda a proporcionar als nostres estudiants les eines que necessitaran per assolir l’èxit en els entorns de treball altament tècnics en el futur.

agora-international-school-andorra_innovacion-tecnologica_informatica_2

Aviso Legal