Esports i salut

Piscina coberta

Poliesportiu cobert polivalent

Pistes poliesportives exteriors

Gimnàs i acadèmia de ball

Programa d'esquí

Esport d'alt rendiment

L’esport juga un paper fonamental en una educació integral. No solament ajuda a tenir un físic saludable sinó que també aporta valors fonamentals i una dimensió ètica. Mitjançant la pràctica esportiva s’aprenen valors tals com el respecte, l’esforç, la tolerància, la cooperació, la disciplina, la perseverança i el treball en equip. Un gran equip de professionals qualificats en l’esport i l’ensenyament brinden tots els seus coneixements als nostres estudiants perquè desenvolupin les seves habilitats físiques individuals, i també perquè esdevinguin grans jugadors d’equip. A Agora Andorra International School, l’esport és una part integral del pla d’estudis, i inculquem a més als nostres alumnes la passió pels hàbits saludables perquè esdevinguin adults equilibrats físicament i emocionalment.

Les instal·lacions esportives d’Agora Andorra International School inclouen un centre poliesportiu cobert, una piscina coberta, pistes poliesportives exteriors i un programa d’esquí complet gràcies la proximitat de les pistes, situades al costat del campus del col·legi. Els nostres alumnes tenen l’oportunitat de practicar la natació (inclosa en el pla d’estudis d’Infantil i Primària), la gimnàstica per a bebès, el futbol, el tennis, el kung-fu, l’esquí o els escacs. Les classes d’esquí s’imparteixen en anglès amb monitors nadius i el col·legi compta amb un programa d’Esport d’Alt Rendiment per preparar futurs esportistes d’elit sense descuidar la seva trajectòria acadèmica.

La formació en esports es completa al llarg del curs acadèmic amb trobades esportives organitzades pel col·legi i pel grup Globeducate, en les quals es promou l’esport, la competició sana i l’educació internacional, com els Globeducate Olympic Games, on hi competeixen més de 500 esportistes de diferents escoles del món. A més, la formació en benestar es complementa amb un projecte integral de salut amb el qual eduquem en nutrició i hàbits d’alimentació saludables.

Esport d'alt rendiment

El Principat d’Andorra ofereix grans beneficis als esportistes per millorar el seu rendiment esportiu. Les nostres instal·lacions estan situades a 1250 m d’altitud i a 10 minuts de les pistes d’esquí, la qual cosa les converteix en un entorn òptim per a la preparació dels futurs esportistes d’elit. A Agora Andorra International School oferim diversos programes estudi-esport adaptats a les necessitats específiques de cada estudiant, tot garantint-ne la formació integral i tenint cura de tots els aspectes implicats en el seu desenvolupament personal i esportiu: preparació acadèmica, entrenament, alimentació i descans.

Més informació
agora-international-school-andorra_deportes_deporte-alto-rendimiento_2

Futbol

El futbol és un esport que mou passions i fomenta la companyonia, la responsabilitat, la disciplina, la capacitat lògica o l’esperit de superació. Agora Andorra International School ofereix un programa educatiu, en col·laboració amb la Federació Andorrana de Futbol i amb el suport de la UEFA, que facilita la conciliació de l’estudi i les sessions d’entrenament perquè els estudiants rebin una formació acadèmica de qualitat, adaptada a les seves necessitats esportives.

agora-international-school-andorra_deportes_futbol

Escola d'esquí

Andorra és un lloc excepcional per a la pràctica dels esports de neu i, gràcies a la proximitat de les nostres instal·lacions a les pistes d’esquí, tots els estudiants des d’Educació Infantil fins a primer de Batxillerat poden participar en el programa d’esquí escolar, amb monitors d’esquí natius anglesos i a les pistes de Vallnord, a escassos 30 minuts del centre. Durant tota la temporada d’hivern, els alumnes que ho desitgin, repartits en grups reduïts i per nivells, gaudiran d’una jornada setmanal d’aquest esport gràcies a l’escola d’esquí que ofereix el col·legi.

Més informació
agora-international-school-andorra_deportes_escuela-esqui_2

Natació

La natació és una de les activitats esportives més completes: potencia la força, la resistència i la flexibilitat mentre aporta importants beneficis emocionals i cognitius. Alhora, millora la memòria, l’aprenentatge i l’estat d’ànim. Gràcies a la nostra piscina coberta, a Agora Andorra International School incloem la natació com a part del currículum acadèmic en les etapes d’Educació Infantil i Primària, amb grups extraescolars per a aquells alumnes que desitgin perfeccionar les seves habilitats.

agora-international-school-andorra_deportes_natacion_2

Esports extraescolars

  • Tennis
  • Natació
  • Multiesport
  • Dansa moderna
  • Ioga
  • Arts marcials

Aviso Legal