Summer Camp

Agora Andorra International School ofereix una àmplia gamma d’activitats i serveis durant els mesos d’estiu en un entorn privilegiat de singular bellesa. Campaments d’esports, multiaventura, anglès, jocs, experiments i molt més. Tots els campaments tenen l’opció de Day Summer School o Boarding Summer School, amb la qual els alumnes poden allotjar-se en la nostra residència. Completa el formulari i consulta el catàleg amb el detall d’activitats, horaris i edats per a triar un campament a la teva mida.

Super Summer Camp

Un campament per a alumnes de 7 a 16 anys amb immersió lingüística en l’idioma que triïn (anglès, francès o espanyol) a través de fascinants activitats i workshops, de la mà de professors nadius titulats que formen part de l’equip docent del col·legi. A les tardes, els alumnes podran triar entre dos programes d’activitats: Multiaventura o Circus Art.

Agora-International-Andorra_Summer-Camp_Super-Summer-programme

Little Summer Camp

Les vacances són l’ocasió ideal per a augmentar la diversió i reforçar els idiomes. Treballaran l’Espanyol, Anglès i Francès mitjançant activitats. A través d’un taller temàtic setmanal, els més petits desenvoluparan la imaginació i la creativitat mentre fomentant l’exercici físic. Les activitats són tan variades com la natació, excursions, cançons, jocs, cuina…

Agora-International-Andorra_Summer-Camp_Little-Summer-programme

Boarding Summer Camp

Dins dels diferents programes d’estiu, el col·legi ofereix la possibilitat de residència a través d’un Boarding Summer School amb tot el necessari perquè els alumnes es sentin com a casa seva. Els alumnes residents realitzaran diferents activitats extraescolars i de cap de setmana com excursions, esports, multi aventura, tallers… A les nits gaudiran amb jocs, festa de disfresses, sopars temàtics, barbacoes i campionats d’esports, entre d’altres.

Agora-International-Andorra_Summer-Camp_Boarding-programme

T'interessa? Les places són limitades i s'atenen per ordre d'arribada.

Més informació

Aviso Legal

Aviso Legal