Ski School

Andorra és un lloc excepcional per a la pràctica dels esports de neu i, gràcies a la proximitat de les nostres instal·lacions a les pistes d’esquí (10 minuts, aproximadament), tots els estudiants des d’Educació Infantil fins a primer de Batxillerat poden participar en el programa d’esquí escolar, impartit per monitors d’esquí titulats i nadius anglesos. Durant la temporada d’hivern, tots els alumnes que ho desitgin, repartits en grups reduïts i per nivells, gaudiran d’una jornada setmanal d’aquest esport gràcies a l’escola d’esquí que ofereix el col·legi.

Una vivència activa de l'esquí

L’esquí és part curricular del projecte educatiu d’Agora Andorra International School. Els grups s’organitzen per nivells i amb un màxim de 6 o 8 alumnes per professor per a un òptim aprofitament. Els monitors són professors titulats de l’escola de Vallnord i també natius anglesos, ja que les classes s’imparteixen en anglès.

agora-international-school-andorra_ski-school_vivencia-activa

Una formació de qualitat

L’escola d’esquí d’Agora Andorra destaca per la qualitat del seu programa, en continuïtat amb el projecte educatiu, així com pel seu sistema d’avaluació i la seva seriositat. Els estudiants tenen 11 o 12 sessions d’esquí curricular enfront dels 5 de l’escola pública i tenen unes condicionis molt avantatjoses respecte de les escoles d’esquí privades.

agora-international-school-andorra_ski-school_formacion-de-calidad_2

Aviso Legal

Aviso Legal