Jornada Virtual de Portes Obertes

Les nostres Jornades Virtuals de Portes Obertes són una oportunitat fantàstica per conèixer Agora Andorra International School siguis on siguis. Descobreix les nostres instal·lacions i reserva una cita per parlar amb la nostra directora, amb les  coordinadores de cada etapa i la nostra directora d’admissions, i poder així conèixer el nostre projecte educatiu i el nostre procés d’admissió.

Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tú.

Agenda

Dimecres 1 de juny, 11 hJornada Virtual de Portes Obertes d'Infantil i Primària
Dimecres 1 de juny, 12 hJornada Virtual de Portes Obertes de Secundària i Batxillerat

Història de l’escola

Agora Andorra International School és un col·legi privat multilingüe fundat l’any 1999 i situat al cor dels Pirineus. El centre és un col·legi autoritzat per impartir al prestigiós Batxillerat Internacional i es caracteritza per la immersió lingüística, l’excel·lència educativa i l’atenció personalitzada de cada alumne. L’any 2017 va entrar a formar part del grup educatiu Globeducate, contribuint a la formació d’una xarxa global de més de 50 escoles al món a través d’una educació internacional i uns valors fonamentals pels nostres estudiants.

El nostre projecte educatiu IB

Un model de futur

Agora Andorra International School és un col·legi autoritzat per impartir el Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional® (IB), un prestigiós programa que desenvolupa en els alumnes les competències claus per al seu èxit acadèmic, professional i personal, afavorint que s’assoleixin els objectius en un context internacional.

Multilingüisme

Oferim un projecte educatiu multilingüe amb una immersió lingüística més enllà de l’anglès. El nostre objectiu és preparar als nostres estudiants per a un futur internacional sense límits ni barreres. A més, els nostres alumnes també poden obtenir qualificacions oficials de la Universitat de Cambridge, així com els exàmens de francès de l’Alliance Française.

STEAM: Ciències i arts

L’art i les ciències a través de les competències STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math) són claus per al desenvolupament integral dels nens: aporten enormes beneficis cognitius i personals, a més de potenciar-ne les habilitats comunicatives. La música, la robótica, les arts i l’expressió tenen un paper protagonista en el nostre projecte educatiu; els nostres alumnes s’inicien en l’univers musical en Educació Infantil i continuen al llarg de la seva trajectòria educativa. Les arts creatives i escèniques tenen també una gran importància en la formació integral dels alumnes, ja que en potencien les capacitats intel·lectuals.

Esports i salut

L’esport és fonamental en el nostre pla d’estudis, inculcant als nostres alumnes hàbits saludables i fomentant valors com la perseverança, el treball en equip i l’autosuperació. El col·legi disposa d’un poliesportiu a les seves instal·lacions i ofereix un complet programa d’esquí. Aquesta formació es complementa amb trobades esportives organitzades pel col·legi i pel grup Globeducate al llarg del curs.

Reserva la teva cita

Emplena el formulari i reserva la teva cita per a la Jornada Virtual de Portes Obertes. Coneix el col·legi, al personal acadèmic i el nostre projecte educatiu. És una oportunitat única!

Reservar cita

Aviso Legal

Aviso Legal