Any acadèmic a l’Stonar, Anglaterra

Els alumnes d’Agora International School Andorra tenen l’oportunitat de formar part durant tot un any acadèmic, un trimestre o un semestre del prestigiós col·legi anglès Stonar, amb 120 anys d’experiència, classes reduïdes i un campus de més de 32 hectàrees. Una valuosa experiència internacional en un col·legi d’elit que segur recordaran tota la vida.

120 anys d'experiència

320 alumnes

65 professors

Centre eqüestre de competició

323.748 m2 de campus

14.400 m2 d’instal·lacions

El programa d’estades (boarding) al col·legi Stonar permet que els nostres alumnes formin part d’aquest prestigiós centre d’elit durant un trimestre, dos trimestres o un curs complet. Stonar és un col·legi amb 120 anys d’experiència i un campus de més de 32 hectàrees. Està situat a 90 minuts de Londres, al costat de la ciutat de Bath, i ofereix classes reduïdes, tot tipus d’activitats d’oci i la possibilitat de seguir el currículum britànic sense que els alumnes perdin el contacte amb el seu tutor local.

A més del seu excel·lent programa acadèmic i les seves extraordinàries instal·lacions, Stonar proporciona als estudiants un context d’immersió lingüística en companyia d’alumnes de tot el món, amb els quals conviuen 24 hores al dia en un ambient de sana companyonia, compartint experiències entre companys i forjant amistats que atresoraran tota la vida.

Les residències en les quals s’allotgen estan preparades per a un òptim desenvolupament acadèmic, tot evitant desplaçaments innecessaris i distraccions alienes al campus. Són residències còmodes i completes, que permeten els alumnes de boarding gaudir del seu temps lliure en zones comunes amb wifi, televisió, reproductor de DVD i videoconsoles.

Però el millor del col·legi Stonar és el seu espectacular campus: els alumnes de boarding tenen lliure accés a les completes instal·lacions esportives del centre per practicar tennis, equitació, natació o futbol amb els seus nous amics. L’objectiu és permetre’ls relaxar-se completament i socialitzar amb companys de tot el món, des d’un enfocament solidari i obert en el qual aprenen dels més grans i serveixen de suport als més menuts.

Visita el web del col·legi Stonar (en anglès)

Aviso Legal

Aviso Legal