Activitats extraescolars

El col·legi Agora Andorra International School ofereix un ampli programa d’activitats extraescolars per a nens d’Andorra. Les diferents escoles esportives i activitats artístiques permeten als nostres estudiants, així com als alumnes externs, desenvolupar les seves habilitats i aptituds i complementar la seva educació global. Les activitats extraescolars tenen com a objectiu el desenvolupament físic, social i intel·lectual dels estudiants. Aporten grans beneficis en l’aprenentatge integral dels nens i joves: els alumnes aprenen a treballar en equip, a gestionar la seva energia i emocions i es potencia l’autosuperació, el compromís i el sentit de la responsabilitat.

Esports

Els valors que acompanyen la pràctica esportiva, com poden ser el treball en equip, l’autosuperació, el compromís i la responsabilitat, són essencials per al desenvolupament exitós dels estudiants. Disposem de completes instal·lacions on els nostres alumnes es poden divertir mentre es desenvolupen físicament i mentalment mentre practiquen la seva activitat preferida: natació, tennis, ioga i mindfulness, Baby Gym i rítmica.

agora-international-school-andorra_actividades-extraescolares_deportes

Música i dansa

En l’oferta d’activitats extraescolars d’Agora Andorra International School s’inclouen les escoles de música i dansa. Des d’Educació Infantil s’inicia els alumnes en la música, el teatre i la dansa, amb la participació en activitats com ara el ballet clàssic per als petits, violí, urban dance o drama.

agora-international-school-andorra_actividades-extraescolares_musica-y-danza_2

Escola d'idiomes

Activitat impartida en anglès per a alumnes de la ESO en la qual poden perfeccionar les seves competències lingüístiques i preparar els exàmens per obtenir les titulacions oficials en anglès de Cambridge: First Certificate English (FCE) o Cambridge Advance English (CAE).

agora-international-school-andorra_actividades-extraescolares_escuela-de-idiomas

Arts creatives

Una àmplia oferta d’activitats artístiques dissenyades per desenvolupar la creativitat dels més menuts: Artteràpia i Tècniques Artístiques, Pensa en Ciència i Artesanitos. Un món de possibilitats perquè els alumnes d’Educació Infantil aprenguin mitjançant el joc noves solucions creatives per aplicar-les a la vida personal i acadèmica mentre desenvolupen la sensibilitat.

agora-international-school-andorra_actividades-extraescolares_artes-creativas_2

Robòtica

La robòtica és una valuosa eina de ludificació que permet que els nens desenvolupin les seves pròpies estratègies de coneixement cap al saber científic. L’alumne aprèn de manera pràctica, senzilla i motivadora, afavorint el pensament creatiu i l’emprenedoria. La robòtica brinda als alumnes l’oportunitat de posar en pràctica altres disciplines i combinar-les amb un objectiu comú, ja que se serveix dels recursos de ciències afins com són les matemàtiques, la física, la informàtica, la lògica i l’electrònica.

agora-international-school-andorra_actividades-extraescolares_robotica_2

Aviso Legal

Aviso Legal