Batxillerat

A l’acabar la secundària, els nostres estudiants poden escollir estudiar el Batxillerat LOMCE espanyol o el Batxillerat Internacional. El centre és una escola del món de l’IB, autoritzat per impartir el Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional® (IB). El nostre objectiu és equipar als alumnes amb els mitjans necessaris per tenir èxit en el seu camí acadèmic en qualsevol lloc de món i créixer com a ciutadans globals capaços de canviar el món.

Els estudiants d’Agora Andorra International School poden triar entre quatre modalitats de Batxillerat: Humanitats, Ciències Socials, Ciències de la Salut i Ciència i Tecnologia. Les assignatures estudiades en cadascuna de les vies s’han dissenyat per ajudar els nostres estudiants a obtenir la major quantitat de títols possibles, a Andorra, Espanya i la resta del món.

Treballem per assegurar que els nostres estudiants de Batxillerat assoleixin els seus objectius i accedeixin amb èxit a la Formació Superior. Els idiomes tenen un paper clau i els nostres estudiants poden participar en projectes internacionals com ara el «Model United Nations» i altres esdeveniments dissenyats per fomentar unes ments inquisitives i pioneres.

L’etapa de Batxillerat guia als estudiants cap a una possible carrera professional. Després dels exàmens d’ingrés a la Universitat (P.A.O.), oferim un programa d’experiència laboral que acosta als nostres estudiants a la realitat del món professional a través d’una col·locació en una empresa.

Orientem els nostres estudiants de Batxillerat cap a la realitat de la vida universitària encoratjant-los a assistir als Open Days organitzats per diferents universitats. El Departament d’Orientació utilitza qüestionaris i proves per ajudar els nostres estudiants de Batxillerat a triar l’opció més adequada d’acord amb les seves habilitats i fortaleses. Decideixin el que decideixin fer, estaran ben preparats!

Batxillerat Internacional

El Batxillerat Internacional® (IB per les seves sigles en anglès) proporciona als alumnes un complet i exigent currículum acceptat per les universitats més prestigioses del món. Els programes de l’IB són exigents per a l’alumne, però també amb la formació i avaluació dels professors, que tenen a la seva disposició activitats de desenvolupament professional de gran qualitat, marcs educatius innovadors i una pedagogia reconeguda internacionalment.

El Batxillerat Internacional® (IB) és un model de futur que desenvolupa en els alumnes competències clau per al seu èxit acadèmic, professional i personal, afavorint que assoleixin els seus objectius en un context internacional. Anima els estudiants a pensar de manera independent i conduir el seu propi aprenentatge, relacionant-se amb els altres en un món cada vegada més globalitzat i canviant.

Aviso Legal