Serveis escolars

Agora Andorra International School ofereix una àmplia oferta de serveis per als alumnes i les seves famílies per a major comoditat de tota la comunitat escolar i amb l’objectiu de facilitar la conciliació entre la vida acadèmica i la personal.

Menjador

El menjador d’Agora Andorra International School destaca per la seva lluminositat i unes vistes imponents a la muntanya. El menjar és casolà i s’elabora diàriament amb fruites i verdures de temporada. El centre adapta el menú previst segons les necessitats específiques (al·lèrgies, dietes especials, malalties i pautes d’alimentació indicades pels pares) amb una atenció personal a cada alumne.

agora-international-andorra_servicios-escolares_comedor_2

Transport escolar

Agora Andorra disposa d’una ruta d’autobús per a alumnes entre 6 i 18 anys. A més, el col·legi compta amb un aparcament interior disponible per a tots aquells pares que desitgin portar els seus fills amb cotxe privat, amb una zona de drop off controlada per a una major seguretat a l’entrada dels nens.

agora-international-andorra_servicios-escolares_rutas-escolares

Botiga

Agora Andorra International School posa a la disposició dels seus alumnes una botiga on poden adquirir l’uniforme escolar, que cal sol·licitar a recepció. El col·legi s’encarrega de la compra dels llibres i de totes les gestions pertinents per fer-los-hi arribar als alumnes, un servei que es repercuteix als pares mitjançant un únic rebut el mes de setembre.

agora-international-andorra_servicios-escolares_tienda-y-uniforme

Servei de permanència

El col·legi posa a la disposició de tots els pares del primer cicle d’Educació Infantil un servei d’ampliació horària o permanència de 8 a 9 h i de 17h00 a 19h00.

agora-international-andorra_servicios-escolares_ampliacion-horaria_2

Associacions de pares

Agora Andorra dona suport actiu a la participació de les famílies en el dia a dia del col·legi, mitjançant la coordinació de les diferents associacions de pares, com ara la Parent Teacher Association (PTA), coordinada per una mestra, la International Commision, encarregada d’organitzar l’International Day, la Welcome Commision, encarregada de donar la benvinguda als nouvinguts a Andorra o l’Events Commision, encarregada d’organitzar esdeveniments com la Festa de Nadal o el Carnestoltes.

agora-international-andorra_servicios-escolares_asociacion-de-padres_2

Aviso Legal