Instal·lacions

Agora Andorra International School es troba situat en un entorn natural privilegiat, envoltat pel magnífic paisatge muntanyenc dels Pirineus, i gaudeix d’una arquitectura basada en espais amplis amb il·luminació natural. El centre disposa de més de 7.000 m2 d’instal·lacions, dissenyades per cobrir totes les necessitats d’una formació integral en cadascuna de les etapes educatives.

Aules

Agora Andorra International School compta amb aules àmplies i laboratoris adaptats a totes les necessitats educatives de les diferents etapes i projectes. Espais que destaquen per la seva lluminositat i confort, dissenyats perquè els alumnes es desenvolupin amb comoditat en un entorn favorable, tot potenciant-ne l’aprenentatge i el creixement acadèmic i personal.

Més informació
agora-international-school-andorra_instalaciones-escolares_aulas_2

Instal·lacions esportives

Agora Andorra disposa d’unes magnífiques instal·lacions esportives per a un desenvolupament òptim dels alumnes. Un pavelló poliesportiu cobert, homologat per la FIFA com a camp de futbol sala, que inclou una piscina climatitzada activa tot l’any. A més, el centre compta amb zones esportives exteriors en un entorn natural únic i té concertat un acord amb l’estació d’esquí Valnord.

Més informació
agora-international-school-andorra_instalaciones_instalaciones-deportivas_2

Residència internacional

Una residència internacional dirigida a estudiants amb edats compreses entre els 9 i els 18 anys que els dona l’oportunitat de cursar a Agora Andorra un curs acadèmic complet o una part d’aquest (un semestre o un trimestre). Els residents compten amb l’atenció personalitzada de dos tutors, en comunicació permanent amb les famílies.

Més informació
agora-international-school-andorra_instalaciones-escolares_residencia-internacional_2

Aviso Legal