El col·legi

El projecte educatiu del col·legi privat Agora Internacional School Andorra comprèn totes les etapes escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat. Brindem als nostres alumnes una educació integral, multilingüe i global, mitjançant un aprenentatge que estimuli les seves habilitats i aptituds, en un ambient positiu i creatiu. El col·legi promou la felicitat i la motivació com a elements clau en l’ensenyament i és considerat per molts com el millor col·legi d’Andorra.

Agora Internacional School Andorra forma part del prestigiós grup de col·legis privats Globeducate. El grup compta amb més de 55 col·legis arreu del món amb un denominador comú, una filosofia de treball enfocada a la internacionalització dels seus estudiants: excel·lència educativa, formació en valors i preparació internacional dels nostres alumnes per viure amb èxit en un món globalitzat.

Carta de la directora

Penso que Andorra, país de pau centenària, neutral i model d’integració i convivència, es mereix una escola internacional d’aquestes característiques, que formi persones multilingües, bones comunicadores, amb intel·ligència emocional, curioses, amb criteri propi, que tinguin respecte al medi ambient, persones que sàpiguen analitzar i resoldre problemes amb creativitat, que siguin responsables i ètiques.

Llegeix la carta
agora-international-school-andorra_el-colegio_carta-directora_2

Història del col·legi

Agora International School Andorra, també conegut com El Col·legi dels Pirineus, va ser fundat l’any 1999 per un equip docent, la motivació del qual era oferir un programa educatiu independent i de qualitat, basat en l’excel·lència i la multiculturalitat, als estudiants d’Andorra. El 2017, el Col·legi dels Pirineus es va unir a Globeducate per a oferir un programa educatiu més internacional i innovador.

La nostra història
agora-international-school-andorra_el-colegio_historia

Instal·lacions

Agora International School Andorra disposa de més de 7.000 m2 d’instal·lacions, espais amplis i lluminosos dissenyats per a cobrir totes les necessitats dels alumnes per a una formació integral en cadascuna de les etapes educatives.

Descobreix-les
agora-international-andorra_el-colegio_instalaciones_2

Serveis escolars

Agora Andorra ofereix una àmplia oferta de serveis per als alumnes i les seves famílies, pensats per a una major comoditat de tota la comunitat escolar. Aquests serveis tenen l’objectiu de facilitar la conciliació entre la vida acadèmica i la personal i inclouen menjador, transport escolar, ampliació horària i botiga.

Descobreix-los
agora-international-school-andorra_el-colegio_servicios-escolares_2

El nostre Grup: Globeducate

Globeducate està posicionat al top 5 dels principals grups educatius a escala mundial, amb més de 55 col·legis en 9 països i una comunitat de més de 28.000 alumnes. El grup aposta per l’excel·lència educativa, la internacionalització i l’educació en valors per a una formació integral i multidisciplinària.

Descobreix-lo
Agora-International_Globeducate_school_2

Notícies / Blog

Totes les notícies i novetats del col·legi Agora Andorra International School. Un punt de trobada amb informació rellevant per a professors, alumnes i famílies.

Visita el blog
agora-international-andorra_el-colegio_noticias-blog

Treballa amb nosaltres

Vols formar part de l’equip d’Agora Andorra International School? Deixa’ns les teves dades.

Emplena el formulari
agora-international-andorra_el-colegio_trabaja-con-nosotros_2

Aviso Legal