Altres activitats

L’oferta educativa del col·legi privat Agora Andorra International School inclou activitats i experiències complementàries per a la formació acadèmica dels alumnes: programes a l’estranger, cursos d’estiu, sortides culturals, esdeveniments esportius i viatges que els permetin experimentar vivències excepcionals al costat dels seus companys.

Esport d'alt rendiment

Els alumnes interessats en la pràctica professional de l’esport poden compaginar l’activitat esportiva amb la seva carrera acadèmica gràcies al nostre projecte d’esport d’alt rendiment: programes de tecnificació en esquí i futbol que permeten adaptar els horaris i les assignatures per compatibilitzar-les amb els entrenaments, amb classes de reforç en funció de les necessitats de cada alumne.

Més informació
agora-international-andorra_otras-actividades_deporte-alto-rendimiento_2

Activitats extraescolars

Durant el curs escolar el col·legi ofereix un ampli catàleg d’activitats extraescolars per a nens i adolescents que complementen el seu desenvolupament mentre es diverteixen tot practicant esport o ampliant les seves capacitats artístiques, tecnològiques i lingüístiques.

Més informació
agora-international-school-andorra_otras-actividades_actividades-extraescolares_2

Escola d’esquí

Andorra és un lloc excepcional per a la pràctica dels esports de neu i, gràcies a la proximitat de les nostres instal·lacions a les pistes d’esquí (30 minuts, aproximadament), tots els estudiants des d’Educació Infantil fins a primer de Batxillerat poden participar en el programa d’esquí escolar, impartit per monitors d’esquí titulats i natius anglesos. Durant tota la temporada d’hivern, tots els alumnes que ho desitgin, repartits en grups reduïts i per nivells, gaudeixen d’una jornada setmanal d’aquest esport gràcies a l’escola d’esquí que ofereix el col·legi.

Més informació
agora-international-andorra_otras-actividades_ski-school_2

Summer School

Agora Andorra International School ofereix programes d’estiu perquè els alumnes es diverteixin mentre afermen els coneixements adquirits durant el curs escolar. Les activitats d’estiu inclouen programes d’esport i multiaventura, arts escèniques, manualitats, idiomes i molt més. Els programes d’estiu estan oberts a tots els estudiants que ho desitgin, ja siguin alumnes d’altres col·legis o estudiants internacionals que vulguin complementar el programa de residència.

Més informació
Agora-International-Andorra_Otras-actividades_Summer-Camp

Esdeveniments internacionals

El grup Globeducate organitza periòdicament esdeveniments internacionals en els quals hi participen els alumnes de diferents països, tot creant comunitat i compartint experiències enriquidores.

Més informació
agora-international-andorra_otras-actividades_eventos-internacionales

Estades a l'estranger

El grup Globeducate, amb més de 50 col·legis en 9 països, posa a la disposició dels seus alumnes estades en prestigiosos col·legis del Regne Unit.

Més informació
agora-international-andorra_otras-actividades_estancias-extranjero

Aviso Legal